Over van der Maas

Schone grond kopen

Neem contact met ons op

✔ Gespecialiseerd in grondverzet en grondtransport

✔ Met machinist en chauffeur

✔ VKL*, VCA*, BRL 9335 protocol 1 en 2 certificaten

Wanneer u bij ons schone grond gaat kopen, bent u ervan verzekerd dat alle bodemvreemde stoffen uit de grond zijn gehaald. Hierna is de grond voorzien van een certificaat. Dit certificaat krijgt u uiteraard in handen. Mocht er een controle plaatsvinden, dan heeft u het bewijs dat u nodig heeft om aan te tonen dat uw grond schoon is.

Schone grond kopen voor verschillende toepassingen

Een deel van de grond die bij ons binnenkomt wordt eerst gezuiverd van bodemvreemde materialen. Daarna worden er door een extern bedrijf monsters genomen. Aan de hand van deze monsters wordt bepaald tot welke klasse de grond behoort. Er zijn drie verschillende klassen: AW2000, Wonen en Industrie. Allereerst is er de klasse AW 2000 grond. Deze mag overal worden toegepast. Daarnaast is er ook een tweede mogelijkheid. De klasse wonen. Deze grond mag alleen toegepast worden in de door bevoegd gezag aangegeven gebieden. Ook voor de derde klasse, de klasse industrie, mag de grond alleen worden toegepast in door bevoegd gezag aangegeven gebieden. Naast schone grond kunt u onder andere ook de volgende producten bij ons kopen:

 

Neem contact op voor meer informatie

U doet er zeker goed aan om bij Loonbedrijf van der Maas uw schone grond te kopen. Mocht u eerst meer informatie willen, dan raden wij u aan om te bellen naar 0111-641417. Ook kunt u ons bereiken via info@loonbedrijfvdmaas.nl. Wij adviseren u graag over welke schone grond u waar toe kunt passen.

Agrarisch

Agrarisch loonwerk is de tak waarmee het bedrijf oorspronkelijk begonnen is. Nog steeds vindt er verschillend agrarisch loonwerk plaats. De werkzaamheden die onder andere uitgevoerd kunnen worden zijn: bemesten, zaaien, planten/poten, oogsten en transport.

meer informatie

Grondverzet

Grondverzet is een tak die naast het agrarische loonwerk er bij gekomen is. Inmiddels is dit ook de grootste tak van het bedrijf geworden. Door het brede assortiment van machines met de nieuwste technieken kunnen er veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden.

meer informatie

Depot

Op het depot kunt u zowel als bedrijf als particulier terecht om diverse producten te halen of te brengen. Ook als u met opslagproblemen zit, kan u altijd bij ons terecht voor tijdelijke opslagruimte. Onder de pagina van het depot kunt u een overzicht vinden van de producten die te leveren zijn.

meer informatie