Over van der Maas

Zandhandel Zeeland

Neem contact met ons op

✔ Gespecialiseerd in grondverzet en grondtransport

✔ Met machinist en chauffeur

✔ VKL*, VCA*, BRL 9335 protocol 1 en 2 certificaten

Zoekt u een goede zandhandel in Zeeland? Bij Loonbedrijf van der Maas zit u goed. Wij zijn een uitmuntende leverancier van verschillende soorten zand. Van doelzand dat u kunt gebruiken om een straat op te hogen tot basaltsplit. Kies de soort die u nodig heeft en bestel het snel!

Op zoek naar een zandhandel in Zeeland?

Als u op zoek bent naar een zandhandel in Zeeland, zit u goed bij Loonbedrijf van der Maas. Wij hebben een grote hoeveelheid zand tot onze beschikking. Deze kunt u uiteraard gebruiken voor vele doeleinden. Naast een grote hoeveelheid zand hebben wij ook compost, om te zorgen dat uw moestuin beter gaat groeien, maar ook graszaad om uw tuin van een mooi grasveld te voorzien. Er zijn genoeg opties, ook als het niet gaat om uw tuin maar om uw bedrijf. Daarnaast verkopen wij ook de volgende producten:

Neem contact op voor de mogelijkheden

Heeft u vragen over het soort zand dat u het beste kunt gebruiken? Of wilt u meer informatie over een bepaald soort zand dat u op onze website heeft gezien? Dan is het handig om contact op te nemen met een van onze medewerkers. U bereikt ons via 0111-641417. U krijgt een van onze medewerkers aan de lijn die u graag meer vertellen over de producten van onze zandhandel in Zeeland. Ook kunt u ons bereiken op info@loonbedrijfvdmaas.nl

Agrarisch

Agrarisch loonwerk is de tak waarmee het bedrijf oorspronkelijk begonnen is. Nog steeds vindt er verschillend agrarisch loonwerk plaats. De werkzaamheden die onder andere uitgevoerd kunnen worden zijn: bemesten, zaaien, planten/poten, oogsten en transport.

meer informatie

Grondverzet

Grondverzet is een tak die naast het agrarische loonwerk er bij gekomen is. Inmiddels is dit ook de grootste tak van het bedrijf geworden. Door het brede assortiment van machines met de nieuwste technieken kunnen er veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden.

meer informatie

Depot

Op het depot kunt u zowel als bedrijf als particulier terecht om diverse producten te halen of te brengen. Ook als u met opslagproblemen zit, kan u altijd bij ons terecht voor tijdelijke opslagruimte. Onder de pagina van het depot kunt u een overzicht vinden van de producten die te leveren zijn.

meer informatie