Over van der Maas

Bokashi composting

Neem contact met ons op

✔ Gespecialiseerd in grondverzet en grondtransport

✔ Met machinist en chauffeur

✔ VKL*, VCA*, BRL 9335 protocol 1 en 2 certificaten

Via Bokashi composting geeft u restmateriaal weer terug aan de bodem. Op deze manier wordt de biodiversiteit verhoogd in de grond. Dit is een milieuvriendelijke oplossing die zorgt voor vitale planten. Daarnaast bespaart u op de afvoerkosten van het organisch materiaal. Wij zijn de enige in de regio die dit product leveren! Op dit moment bezorgen wij dit in een straal van vijf kilometer, maar dit zal zeker meer worden.  

Wat is Bokashi composting?

Bokashi composting komt uit Japan en het betekent "gefermenteerd organisch materiaal".  Dit heeft een zeer positief effect op de bodem, want het zorgt voor een goede voeding. Er zijn meerdere soorten Bokashi, die ook voor meerdere toepassingen bruikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bokashi composting voor de moestuin of akkerland, of gebruik het als een compost versneller voor de achtertuin. De Bokashi korrels worden vermengd met gft-afval, dit vormt zich tot een composting die goed is voor de vruchtbaarheid van uw grond.

Kom langs en ontdek het zelf

U bent vijf dagen per week welkom om langs te komen in Bruinisse waar u in alle rust onze producten kunt bekijken. Denk aan graszaad of bijvoorbeeld schone grond. Daarnaast staan wij u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever eerst bellen? Dat kan! U bereikt ons via 0111-641417, of stuur een e-mail naar info@loonbedrijfvdmaas.nl

Agrarisch

Agrarisch loonwerk is de tak waarmee het bedrijf oorspronkelijk begonnen is. Nog steeds vindt er verschillend agrarisch loonwerk plaats. De werkzaamheden die onder andere uitgevoerd kunnen worden zijn: bemesten, zaaien, planten/poten, oogsten en transport.

meer informatie

Grondverzet

Grondverzet is een tak die naast het agrarische loonwerk er bij gekomen is. Inmiddels is dit ook de grootste tak van het bedrijf geworden. Door het brede assortiment van machines met de nieuwste technieken kunnen er veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden.

meer informatie

Depot

Op het depot kunt u zowel als bedrijf als particulier terecht om diverse producten te halen of te brengen. Ook als u met opslagproblemen zit, kan u altijd bij ons terecht voor tijdelijke opslagruimte. Onder de pagina van het depot kunt u een overzicht vinden van de producten die te leveren zijn.

meer informatie